FOREVER LIVING - aloeparty.flp.com
Varvara Perdikari - Patinioti

Varvara Perdikari - Patinioti

Senior Manager

2114028086 - 6936631330 - 6937335459

perdikari@flp.com

Τα Προϊόντα μας

Η Forever έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και στην προσφορά τους στον κόσμο. Είναι πολύ περήφανη που έχει ωφελήσει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και υπόσχεται να συνεχίσει να επιδιώκει την ποιότητα και την υπεροχή και επιπλέον πως θα συνεχίσει να σας προφέρει ό,τι χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη ζωτικότητα που αξίζετε!

Χυμοί Αλόης και Ροφήματα - Απολαύστε τα πλεονεκτήματα του αγνού σταθεροποιημένου ζελέ αλόης. Η αλόη ως βασικό συστατικό των προϊόντων μας, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα σε μία υγιεινή διατροφή. Η καθημερινή χρήση της, ενισχύει το πεπτικό σύστημα αυξάνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών συστατικών που λαμβάνουμε, τις βιταμίνες, τα μεταλλικά στοιχεία και τα αμινοξέα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διατροφικά Συμπληρώματα - Τα συμπληρώματα διατροφής μας παρασκευάζονται από τα καλύτερα συστατικά τα οποία συλλέγονται από εξαιρετικές πηγές, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία για την παραγωγή τους. Κάθε προϊόν διατηρεί τη διατροφική του αξία, προωθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προϊόντα Μέλισσας - Τα προϊόντα της μέλισσας είναι ο πραγματικός χρυσός της φύσης με πολύτιμα ενεργά συστατικά. Η Forever σας παρέχει μια σειρά 100% φυσικών προϊόντων μέλισσας. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για να συγκεντρώσουμε και για να διατηρήσουμε τα συστατικά όπως ακριβώς τα προσφέρει η φύση. Όλα μας τα προϊόντα μέλισσας – το Μέλι, ο Βασιλικός Πολτός, η Γύρη Μελισσών και η Πρόπολη Μελισσών - είναι φυσικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, σαν να τα πήρατε από την κυψέλη κατευθείαν, όπως συνεχίζουν και τα δίνουν οι μέλισσες εδώ και χιλιάδες χρόνια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έλεγχος Βάρους - Η σωστή διαχείριση του βάρους μας, παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ποια θεωρείτε ότι θα ήταν η ιδανική δίαιτα; Πιθανόν να έχει νόστιμα πιάτα, να είναι εύκολη να την ακολουθήσετε, να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας σας και φυσικά να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο βάρος. Έχουμε καλά νέα! Η σειρά των προϊόντων ελέγχου βάρους της Forever σας δίνει αυτή τη δυνατότητα αλλά και πολλά ακόμα ωφέλη. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα F.I.T και αλλάξτε εντελώς το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε τη διατροφή και τον έλεγχο βάρους ως τώρα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φροντίδα Δέρματος - Το δέρμα μας είναι το πρώτο σημείο άμυνας του οργανισμού, το οποίο βρίσκεται εκτεθειμένο στη ρύπανση και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Aξίζει επομένως να το προσέξουμε και να το ενισχύσουμε με περισσότερη φροντίδα.Μία από τις παραδοσιακές χρήσεις της αλόη βέρα, ήταν πάντα η ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος αλλά και η ενυδάτωση, ενίσχυση και ανάπλαση του παρέχοντας ιδανική προστασία. Έχουμε σχεδιάσει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που λειτουργούν με φυσικό τρόπο, ενυδατώνοντάς το δέρμα και παρέχοντας του πλούσια θρεπτικά συστατικά. Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος της Forever, προστατεύουν την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές συνέπειες του περιβάλλοντος και επαναφέρουν την ισορροπία της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιποίηση Προσώπου - Για αιώνες, πολυάριθμοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν αγνή φρέσκια Αλόη Βέρα, για να βοηθήσουν την επιδερμίδα να φαίνεται και να αισθάνεται υγιής, νέα και όμορφη. Oι Αιγύπτιοι, πασίγνωστοι για τη διαρκή αναζήτηση της φυσικής ομορφιάς, όπως αυτή εκπροσωπείται από την Κλεοπάτρα, χρησιμοποιούσαν την Αλόη Βέρα για τις ενυδατικές της ιδιότητες, στην προσπάθειά τους να εξακολουθούν να φαίνονται νέοι. Σήμερα, η εταιρία Forever Living Products έχει “εγκλωβίσει” την πλήρη δύναμη του ζωντανού φυτού και την έχει ενσωματώσει μέσα σε ένα από τα πιο τέλεια συστήματα περιποίησης της επιδερμίδας που υπάρχουν. Αυτό το σύστημα φροντίδας βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος μέσω του μείγματος από Aloe Vera και πρόσθετων στοιχείων φροντίδας, ώστε να διατηρείτε και να ενισχύετε τη φυσική σας ομορφιά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσωπική Φροντίδα - Η Forever συνδυάζει όλα τα οφέλη της φρέσκιας αλόης βέρα με άριστης ποιότητας συστατικά για να σας προσφέρει μία σειρά φυσικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας που θα αγαπήσετε. Απολαύστε υπέροχα προϊόντα με βασικό συστατικό την αλόη που θα σας φροντίσουν από την κορυφή ως τα νύχια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ