Forever Living - aloeparty.flp.com
Varvara Perdikari - Patinioti

Varvara Perdikari - Patinioti

Senior Manager

2114028086 - 6936631330 - 6937335459

perdikari@flp.com

Τα Προϊόντα μας

Η Forever έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και στην προσφορά τους στον κόσμο. Είναι πολύ περήφανη που έχει ωφελήσει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και υπόσχεται να συνεχίσει να επιδιώκει την ποιότητα και την υπεροχή και επιπλέον πως θα συνεχίσει να σας προφέρει ό,τι χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη ζωτικότητα που αξίζετε!

Χυμοί Aloe Vera - Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της Αλόης Βέρα στις διάφορες υγιεινές γεύσεις του φρέσκου, σταθεροποιημένου ζελέ Αλόης Βέρα. Το κύριο συστατικό σε όλες τις γεύσεις είναι το αγνό ζελέ της Αλόης Βέρα, το οποίο αποτελεί ένα πλούσιο συμπλήρωμα σε μια υγιεινή διατροφή. Πίνετε καθημερινά όποια από αυτές επιθυμείτε για να βοηθήσετε στην πέψη και στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, στην προσθήκη βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων στη διατροφή σας και πάνω από όλα για να αποκτήσετε ένα καλό και υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διατροφικά Συμπληρώματα - Τα συμπληρώματα διατροφής μας είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα συστατικά, καλλιεργημένα ή συλλεγμένα από τις καλύτερες πηγές και κατασκευασμένα με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Κάθε προϊόν διατηρεί την αυθεντική διατροφική του αξία, προάγοντας τόσο την καλή υγεία του οργανισμού, όσο και τη διαύγεια πνεύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προϊόντα Μέλισσας - Η Forever Living Products σας προσφέρει μια αξιοθαύμαστη σειρά από 100% φυσικά προϊόντα από την κυψέλη της μέλισσας. Χρησιμοποιούμε επιστημονικά ανώτερης ποιότητας ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό για να συλλέξουμε και να διατηρήσουμε τα συστατικά στις συνθήκες εκείνες που προόριζε για αυτά η ίδια η φύση. Όλα μας τα προϊόντα μέλισσας- το Μέλι, το Royal Jelly, το Bee Pollen και το Bee Propolis – είναι φυσικά και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, από τις κυψέλες κατευθείαν σε σας, όπως τα παράγουν οι μέλισσες εδώ και χιλιάδες χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έλεγχος Βάρους - Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνείδηση του βάρους τους και υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ποια θα θεωρούσατε ως την ιδανική δίαιτα; Θα πρέπει να έχει νόστιμη γεύση, να είναι εύκολη να την ακολουθήσετε, να εκτοξεύει τα επίπεδα ενέργειας και φυσικά, να κρατά τα κιλά μακριά σας. Έχουμε καλά νέα! Η ποικιλία προϊόντων ελέγχου βάρους που διαθέτουμε, σας βοηθάει να πετύχετε αυτό και άλλα πολλά ακόμα. Αφήστε το Forever Garcinia Plus, το Forever Fast Break Energy Bar, το Forever Lite και το Forever Lite Ultra να σας βοηθήσουν να κατορθώσετε το στόχο σας – να ελέγξετε υο βάρος σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιποίηση Δέρματος - Η επιδερμίδα μας είναι το μέτωπο άμυνας στην καθημερινή μας μάχη ενάντια στη ρύπανση και τους άλλους περιβαλλοντικούς ερεθισμούς, για αυτό είναι αναγκαίο να την προστατέψουμε και να την ενισχύσουμε με πρόσθετη φροντίδα. Η Αλόη Βέρα, της οποίας η πιο γνωστή παραδοσιακή χρήση σαν φυσική θεραπεία είναι να καταπραΰνει την επιδερμίδα, είναι η ιδανική άμυνα. Δημιουργήσαμε μια σειρά μοναδικών προϊόντων, που ενεργούν φυσικά – ενυδατώνοντας και προσφέροντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες στο δέρμα.Τα προϊόντα μας για την περιποίηση της επιδερμίδας μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από τις σκληρές επιδράσεις του περιβάλλοντος και φέρουν τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιποίηση Προσώπου - Για αιώνες, πολυάριθμοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν αγνή φρέσκια Αλόη Βέρα, για να βοηθήσουν την επιδερμίδα να φαίνεται και να αισθάνεται υγιής, νέα και όμορφη. Oι Αιγύπτιοι, πασίγνωστοι για τη διαρκή αναζήτηση της φυσικής ομορφιάς, όπως αυτή εκπροσωπείται από την Κλεοπάτρα, χρησιμοποιούσαν την Αλόη Βέρα για τις ενυδατικές της ιδιότητες, στην προσπάθειά τους να εξακολουθούν να φαίνονται νέοι. Σήμερα, η εταιρία Forever Living Products έχει “εγκλωβίσει” την πλήρη δύναμη του ζωντανού φυτού και την έχει ενσωματώσει μέσα σε ένα από τα πιο τέλεια συστήματα περιποίησης της επιδερμίδας που υπάρχουν. Αυτό το σύστημα φροντίδας βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος μέσω του μείγματος από Aloe Vera και πρόσθετων στοιχείων φροντίδας, ώστε να διατηρείτε και να ενισχύετε τη φυσική σας ομορφιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσωπική Φροντίδα - Η Forever Living Products έχει συνδυάσει όλα τα πλεονεκτήματα του Ζελέ από Αλόη Βέρα με συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, για να σας προσφέρει μια μοναδικής ποιότητα ποικιλία φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Από την κορυφή ως τα νύχια, τα προϊόντα μας σας καλύπτουν με αγνή, σταθεροποιημένη Αλόη Βέρα. Από τις λοσιόν, τις κρέμες και τα τζελ μέχρι τα σαμπουάν και τα καθαριστικά προϊόντα, μπορείτε να δείχνετε και να αισθάνεστε τον καλύτερό σας εαυτό, με την πλήρη σειρά μας Προσωπικής Περιποίησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ